беше първият, който съобщи новината за пожара в Крим. Бяха

...
беше първият, който съобщи новината за пожара в Крим. Бяха
Коментари Харесай

Пожар в депо за боеприпаси в Крим. Русия пак прати ”Шахед” по Украйна

беше първият, който заяви новината за пожара в Крим. Бяха оповестени три разнообразни видеоклипа, а на тях се вижда по какъв начин в далечината гори огромен пожар, а от време на време се чуват и детонации. Вероятно се детонират муниции за ракетни мотори. ", се базира на локални поданици, които настояват, че е имало три удара с ракети или дронове по склада, който се намира на полигон покрай Стари Крим. От този полигон до най-близката точка на фронтовата линия има най-малко 230 километра. " Крымский ветер " твърди, още веднъж базирайки се на локални поданици, че съветските военни са блокирали пътищата в региона на склада, предават от съветската редакция на BBC. Нито съветски, нито украински публични лица са коментирали все още. 

 

Преди дни взривен беше Кримският мост в анексирания от Русия полуостров. Той е основен за оръжейни доставки. Президентът Владимир Путин дефинира нападението като " терористична офанзива ".

Снощи е имало опит за офанзива с дронове по Украйна. Канали в Telegram оповестяват за детонации в района на Киев. Кметът на Киев Виталий Кличко написа в Telegram, че това е пукотевица от Противовъздушна отбрана. Ръководителят на киевската военна администрация твърди, че всички безпилотни летателни апарати са били свалени. За набези се оповестява и на юг по Одеса. Ръководителят на киевската градска военна администрация до ръководителя на администрацията Сергей Попко показва, че при ударите няма потърпевши или породени вреди. Въздушна паника е била оповестена в Киевска и Черкаска област, по-късно в Житомир, Хмелницки и Ровне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР