Берое“ завърши при резултат 1:1 в контролна среща с Янтра“,

...
Берое“ завърши при резултат 1:1 в контролна среща с Янтра“,
Коментари Харесай

„Берое“ с равенство срещу „Янтра“ в контрола

„ Берое “ приключи при резултат 1:1 в контролна среща с „ Янтра “, играна в Стара Загора.

Старозагорци владееха самодейността в огромна част от времето и имаше по-чистите положения, само че не съумя да осъществя.

Още в 5. минута Тунгара центрира от фланга в пеналта, а Мечев засече от въздуха, отправяйки доста мощен и прецизен удар, който обаче бе избавен от Иванов.

Четири минути по-късно Тунгара овладя в наказателното поле и стреля в далечния ъгъл, само че още веднъж Иванов избави.

Гостите излязоха напред в резултата в 11. минута, когато Колев проби по фланга и даде за непокрития в наказателното поле Върбанов, който от своя страна съумя да прати топката в мрежата – 0:1.

Последваха няколко положителни обстановки за „ Берое “, а най-хубавите от тях пристигнаха след осъществяване на корнер, когато първо Тунгара, а по-късно и николов се разминаха на сантиметри след удари с глава.

През втората част играта не се промени изключително, а домакините съумяха да изравнят в 52. минута. Мечев центрира от фаул, а Георги Динков се разписа след удар с глава – 1:1.

До края на мача и двата отбора проведоха положителни офанзиви, само че ново попадение по този начин и не падна.

В идващия си мач „ Берое “ гостува на „ Миньор “ (Перник) в среща от шампионата за Купата на България. Двубоят е плануван за 26 ноември от 13:30 ч.

„ Берое “ (1 полувреме): Караджов, Николов, Фонтен, Динков, Николаев, Мечев, Юсеин, Тунгара, Траоре, Стоянов, Кръстев;

„ Берое “ (второ полувреме): Гошев, Георгиев, Николов, Пиргов, Динков, Рука, Мечев (66′ – Митков), Юсеин, Пулиезе, Тунгара, Кръстев(66′ – Мартинс);
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР