Берое все още няма нов наставник. На този етап треньор

...
Берое все още няма нов наставник. На този етап треньор
Коментари Харесай

Шеф разясни кой е треньор на Берое

Берое към момента няма нов ментор. На този стадий треньор на тима е Петър Колев. За момента спряганите имена за негов заместител са две – това на Александър Томаш и другото е на спортно-техническия шеф на клуба Ивко Ганчев, като точно той най-вероятно ще води „ зелените “ напролет. Пред „ Мач Телеграф “ Ганчев разкри, че в околните дни се чака развиване по тематиката.

„ На този стадий няма нищо ново и треньор е Петър Колев. Това ще е по този начин, до момента в който не се стигне до анулиране на контракта му, само че не е ясно по кое време ще стане това. В околните дни се чака развиване по тематиката “, съобщи Ганчев.

Той призна, че има и джука сделка с голмайстор номер 1 на България Мартин Камбуров да доиграе сезона в Берое.

„ На празника на Камбуров в края на предходната година стигнахме до джука сделка с него да бъде част от тима до края на сезона. На този стадий не мога да кажа дали сигурно ще играе. Сами виждате какво се случва с клуба. Надявам се да играе за нас. Дори и да не пристигна за началото на подготовката, ми се желае да е в тима “, показа Ганчев и добави, че прехвърлянето на Умар Сако в ЛАСК Линц е на финала и в касата на Берое ще влязат 300 000 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР