Берое удари Локо (Сф) с 3:0 като гост, а голмайстор

...
Берое удари Локо (Сф) с 3:0 като гост, а голмайстор
Коментари Харесай

Камбуров го направи пак, Берое с класика над Локо

Берое удари Локо (Сф) с 3:0 като посетител, а голмайстор №1 на България Мартин Камбуров още веднъж се разписа в откриващия мач на 14-ия кръг в efbet Лига. Абубакар Тунгара откри резултата в 45-ата, а Кийлън Лебон удвои в 71-ата минута след основна интервенция на системата ВАР. Камбуров пък оформи класиката и крайния резултат в 74-ата минута. Той имаше съществена роля и за първото попадение, за което се регистрира с асистенция.

Срещата беше юбилейна в съперничеството сред двата отбора, защото бе под номер 100 в историята. Първият половин час на дуела предложи само досада, само че заралии съумяха да счупят статуквото в самия завършек на първата част. През второто полувреме " железничарите " се пробваха да изравнят, само че Берое натисна и съумя да стигне до още две попадения, с които да реши дефинитивно мача.

С тази победа Берое събра актив от 20 точки и заемат шестата позиция, до момента в който Локо София остава десети с 14 пункта. В идващия кръг възпитаниците на Петър Колев одобряват Пирин Благоевград, а столичните " железничари " гостуват на Локо Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР