Берое разби Созопол с 6:0 в последната си контролна среща

...
Берое разби Созопол с 6:0 в последната си контролна среща
Коментари Харесай

Берое размаза Созопол в последната си контрола преди старта на първенството

Берое разруши Созопол с 6:0 в последната си контролна среща преди старта на шампионата. Камен Хаджиев откри резултата в 9-та минута, а Мартин Камбуров удвои в края на първата част. През второто полувреме Серкан Юсеин се разписа с прословут гол, две попадения добави Алиун Фал, а Реян Даскалов оформи крайния резултат. Точно след седмица старозагорци одобряват „ Локомотив “ (София) в мач от първия кръг на новия сезон на шампионата. Преди началото на мача се състоя формалното показване на тима на Берое за новия сезон, макар че някои от новите попълнения като Абубакар Тунгара и Омар Сако към момента не са се включили към тима.

Илиян Стефанов насочи удар от приблизително разстояние в 8-ата минута, само че топката рикошира в Петър Кюмюрджиев, мина над напречната греда на вратата на Стамен Бояджиев и излезе в корнер.

Берое поведе с 1:0 в 9-ата минута. Симеон Мечев центрира от корнер в наказателното поле на Созопол, след което Камен Хаджиев стреля с глава, и прати топката под напречната греда във вратата на Бояджиев.

Пет минути по-късно Джуниет Али подаде към Серкан Юсеин, който центрира остро в наказателното поле на Созопол, а Мартин Камбуров стреля, само че сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Стамен Бояджиев.

Пред Мартин Камбуров се откри доста добра опция в 29-ата минута, само че в последния миг ударът му бе блокиран и топката излезе в корнер. След осъществяването на ъгловия удар се стигна до доста съществено безредие в наказателното поле на Созопол, след което Камен Хаджиев се опита да стреля, само че ударът му бе блокиран. Топката стигна до Алиун Фал, който от близко стреля в навън.

Александър Василев центрира в наказателното поле на Созопол в 35-ата минута, след което Мартин Камбуров смъкна с глава към Илиян Стефанов, а той стреля от дъгата на наказателното поле на Созопол, само че настрана от десния дирек на вратата на Стамен Бояджиев.

Три минути по-късно Симеон Мечев стреля от към 25 метра, само че Стамен Бояджиев съумя да реагира и да избие в корнер. Кийлън Лебон направи страховит пробив в 40-ата минута. Той преодоля трима играчи на Созопол и подаде към Илиян Стефанов, който стреля, получи се рикошет и топката мина настрана от левия дирек на вратата на Стамен Бояджиев, излизайки в корнер.

Антонио Ласков центрира от фал в наказателното поле на Берое в 41-ата минута, след което Атанас Ташалов стреля с глава, само че Нордин Бакер съумя да избие в корнер.

Серкан Юсеин насочи мощен и компактен удар в 44-ата минута, само че Стамен Бояджиев се намеси и мазета в корнер.

Берое поведе с 2:0 във втората минута на добавеното време на мача. Мартин Камбуров стреля от фал, топката срещна десния дирек на вратата на Стамен Бояджиев и влетя в мрежата му.

Симеон Мечев опита неочакван удар от фал в 52-ата минута, само че топката срещна напречната греда на вратата на Созопол. Алиун Фал стреля в 54-ата минута, само че право в ръцете на Росен Андонов.

Серкан Юсеин вкара рядко хубав гол в 56-ата минута. С удар от повече от 30 метра, той прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Росен Андонов, а Берое поведе с 3:0.

Симеон Мечев получи добра опция в 73-ата минута, само че стреля настрана от левия дирек на вратата на Росен Андонов.

Берое поведе с 4:0 в 74-ата минута, когато Кукула не съумя да стреля, само че топката попадна в Алиун Фал, който от близко не пропусна да се разпише.

Четири минути по-късно Алиун Фал можеше да вкара своя втори гол в контролата, само че след удара му топката мина на сантиметри настрана от вратата на Росен Андонов.

Берое вкара пети гол в 81-ата минута, когато Олджай Алиев центрира от корнер в наказателното поле на Созопол, където Кукула продължи към Алиун Фал, който от близко направи резултата 5:0.

Старозагорци вкара шести гол в 84-ата минута. Божидар Пенчев центрира от фал в наказателното поле на Созопол, където Реян Даскалов засече топката с глава и я прати в десния ъгъл на вратата на Росен Андонов.

Берое посреща Локомотив (София) в първия кръг на efbet Лига идващия петък (23 юли) от 21:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР