Берое представи новия си екип за сезон 2021/22 в efbet

...
Берое представи новия си екип за сезон 2021/22 в efbet
Коментари Харесай

Берое представи новия си екип

Берое показа новия си екип за сезон 2021/22 в efbet Лига и Купата на България. Старозагорци публично ще го показват на своите почитатели в дуелът от първия кръг на шампионата против Локомотив София. „ Заралии “ ще одобряват „ столичните железничари “ на 23 юли, петък от 21:00 часа.

"За поредна година екипът на Берое е с неповторим дизайн, направен особено за клуба и е от немския производител на спортни артикули Uhlsport, който ще бъде сътрудник на клуба и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в черно.

През този сезон Берое залага на съвременна и новаторска визия за новите си екипи. На гърдите е сложено логото и на новия общоприет спонсор на клуба – веригата за онлайн залози и казина efbet. Над имената на играчите, които още веднъж ще са изписани на кирилица с шрифта „ Заралитик “ е стилизиран един от най-популярните фенски рефрени – „ Няма мое, няма твое “.

Новият екип ще бъде употребен за пръв път в първото домакинство на Берое за новия сезон – в петък (23 юли) против Локомотив София ", написаха от клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР