Берое опитва да привлече национала Мартин Луков, който в момента

...
Берое опитва да привлече национала Мартин Луков, който в момента
Коментари Харесай

Берое връща Мартин Луков в България

Берое пробва да притегли национала Мартин Луков, който сега е свободен сътрудник, написа " Тема Спорт ". Заралии към този момент водят договаряния с вратаря, който разтрогна контракта си с отбора от Саудитска Арабия Ал Тай, където бе продаден при започване на сезона от Локомотив (Пловдив). Преди време името му се спрягаше за Лудогорец, само че разградчани привлякоха хърватския национал Симон Слуга.

Очаква се Мартин Луков да подпише със заралии до края на сезона. Ръководството е било готово да му предложи заплата покрай тавана в клуба, която е 5000 лв. на месец.

Интересното е, че вратарят изгледа онлайн дуела на Берое с Царско село в София. След него той е провел диалог със спортно-техническия щаб на заралии и шафовете от Сдружението, което взима акциите от " Топлоелектрическа централа Марица-Изток " 2.

В момента под Аязмото разполагат с титуляра Генадий Ганев и резервата Иван Гошев. Първият обаче не се оправи добре против Царско село.

Както е известно, тренировки с Берое неотдавна стартира и някогашният национал Владислав Стоянов. Той се очакваше да играе в последната контрола преди подновяването на шампионата против Янтра, само че по този начин и не се появи на игрището в Стара Загора.

Любопитното е, че през септември 2018 година Луков за пръв път става част от националния тим на България, откакто е включен в групата за Лигата на нациите от тогавашния селекционер... Петър Хубчев. Треньор на вратарите по това време пък е Армен Амбарцумян, който и в този момент работи с Хубчев под Аязмото. Така че треньорският щаб на Берое познава чудесно качествата на Мартин, който у нас е пазил още за Дунав, Оборище, Витоша, Пирин (Разлог) и Сливнишки воин.
 Пуснаха билетите за Битката за Тракия
Пуснаха билетите за Битката за Тракия

Мачът е на 26 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР