Берое и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг днес

...
Берое и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг днес
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА 1948 се вкопчват в битка за 1/4-финала

Берое и ЦСКА 1948 се изправят един против различен през днешния ден в един от най-интересните конфликти от 1/8-финалите за Купата на България. Всеки от двата отбора има упоритости да продължи много по-напред в шампионата, само че капризът на жребия ги събра още на този стадий. Затова сигурно един от тях ще бъде извънредно отчаян след края на дуела.

Това е финален мач за годината и за двата тима и това им разрешава да се хвърлят с всички сили в него. За домакините от Стара Загора това е късмет да се реваншират пред почитателите си за неубедителното показване в шампионата. Заралии приключиха годината на 11-ата позиция в efbet Лига, а това е много по-надолу от мястото, в което клубът се цели - топ 6.

ЦСКА 1948 е на противоположния полюс. " Червените " имаха много мощна есен в елита и се намират на 3-ото място във краткотрайното класиране, като към момента са в борбата за купата. Това обаче не значи, че те ще подценят Купата на България и в клуба се надяват на мощно показване и в този шампионат.

Треньорът на Берое Николай Киров няма доста кадрови проблеми, в случай че не броим Лукас Мартинс, с който клубът през вчерашния ден се раздели. Абел Анисе пък е контузен и също пропуща мача. Така наставникът се чака да заложи на Караджов на вратата и Николов, Динков и Фонтен в отбрана. Георгиев и Рука ще бъдат халф-бековете, а Юсеин, Тунгара и Мечев ще бъдат триото в средата на терена. В офанзива голове ще се чакат от Кръстев и Траоре.
 Берое без Анисе против ЦСКА 1948 Берое без Анисе против ЦСКА 1948
Любослав Пенев също е с най-благоприятен състав за този дуел. Той евентуално ще пусне на терена Наумов под рамката и Фуртадо, Петров, Хелитон и Лясков в защита.Умарбаев и Охене ще са двамата опорни полузащитници, а Чочев ще бъде в ролята на плеймейкър. Русев и Кирилов ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Сердюк.

Купа на България, 1/8-финал:

БЕРОЕ - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Караджов, Николов, Динков, Фонтен, Юсеин, Мечев, Тунгара, Георгиев, Рука, Кръстев, Траоре

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Петвор, Хелитон, Лясков, Умарбаев, Охене, Чочев, Русев, Кирилов, Сердюк

Стадион: " Берое ", Стара Загора

Съдия: Драгомир Драганов

Начало: 12:30 часа

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР