Берое и Черно море излизат в битка помежду си по

...
Берое и Черно море излизат в битка помежду си по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Берое - Черно море, съставите

Берое и Черно море излизат в борба между тях по пътя към четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Срещата, която ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов стартира в 19:00 часа и ще може да бъде следена директно в ефира на DIEMA SPORT и на страницата на уеб страницата Gong.bg .

Старозагорският отбор се показва на приливи и отливи от началото на сезона, като за момента е на шеста позиция в класирането с 18 точки. В последния си мач от efbet Лига, заралии се понравиха с представянето си против втория във краткотрайното класиране – ЦСКА.

„ Зелено-белите “ започнаха присъединяване си в шампионата от 1/16финалите, където разгромиха като посетител Розова котловина с 6:0.

„ Моряците “ от своя страна не познават усета на загубата в последните си шест мача във всички шампионати. Последната загуба на отбора от морската ни столица бе като посетител на Лудогорец в Разград с 0:2. Сега обаче отборът на Илиан Илиев идва в Стара Загора със съществени кадрови проблеми. Мачът за варненци пропущат капитанът Даниел Димов, Родриго Вилела, Георги Георгиев, Стефан Велев и Евгений Сердюк, като последните двама са с контузии от съботното посещение във Враца. Аут от срещата са и Фоде Гираси и Сами Ел Анаби.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

БЕРОЕ: Генадий Ганев, Стив Фуртадо, Камен Хаджиев, Омар Сако, Александър Василев, Александър Цветков, Реян Даскалов, Симеон Мечев, Кийлън Лебон, Абубакар Тунгара, Кукула

Треньор: Петър Колев

ЧЕРНО МОРЕ: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Зе Гомеш

Треньор: Илиан Илиев

Гл. арбитър: Ивайло Стоянов

Стадион: "Берое ", Стара Загора
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР