Берлинският музей на ЩАЗИ, покритата с мрачна слава тайна служба

...
Берлинският музей на ЩАЗИ, покритата с мрачна слава тайна служба
Коментари Харесай

Призрак броди из Германия: След музея в Дрезден, обраха и музея на тайните служби ЩАЗИ

Берлинският музей на ЩАЗИ, покритата с мрачна популярност загадка работа на някогашната Германска демократична република, е бил ограбен предходната нощ, оповестиха през днешния ден немските управляващи. Това е следващ сполучлив удар откакто при трагичен грабеж на музей в Дрезден бяха отмъкнати скъпоценности на стойност от милиард евро от една от най-големите сбирки на съкровища в Европа, заяви Канал 3.

Извършителите на обира в Музея на ЩАЗИ, който излага предмети от предишното на тайната полиция на Източна Германия, са влезнали през прозорец на първия етаж. Те са откраднали медали и скъпоценности, и са разрушили няколко витрини. Часът, в който крадците са проникнали, остава незнаен.

Работник в музея е разкрил счупените витрини в една от залите в неделя заран.

Германската полиция към момента търси четиримата причинители за обира в Дрезден, който беше осъществен в понеделник. Задигнатите тогава скъпоценности имат сериозна стойност. Властите предложиха 500 000 евро за информация, която докара до арест на обвинен или до възобновяване на откраднатите предмети.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР