Берлин. Малко преди началото на поредния кръг от преговорите за

...
Берлин. Малко преди началото на поредния кръг от преговорите за
Коментари Харесай

Die Welt: На фона на преговорите за „ямайска“ коалиция в Берлин – активисти организираха протестна акция пред Бундестага

Берлин. Малко преди началото на следващия кръг от договарянията за сформиране на „ ямайска “ коалиция в Берлин сред Съюза (ХДС/ХСС), Свободната демократическа партия (СвДП) и „ Зелени “, деятели проведоха протестна акция пред постройката на Бундестага, оповестява националният всекидневник Die Welt .
Демонстранти от „ Грийнпийс “ съумяха да се изкачат на моста над река Шпрее, свързващ двете здания на немския парламент, който се употребява само от членове на Бундестага. След това деятелите провесиха гигантско надуваемо прасе с надпис „ Ямайка, изяж това “. По този метод стачкуващите показаха митинга си против политиката в региона на селското стопанство и произлизащите от нея екологични проблеми като изгубването на типовете и парниковите газове.
Същевременно друга група протестиращи, облечени в скотски костюми, се струпаха пред входа на Народното събрание, издигайки банери и скандирайки лозунги.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР