Берин и Карло са най-горещата БГ двойка в TikTok. Те

...
Берин и Карло са най-горещата БГ двойка в TikTok. Те
Коментари Харесай

Коя е новата най-гореща българска двойка в интернет?

Берин и Карло са най-горещата БГ двойка в TikTok. Те набират все по-голяма известност в мрежата.

Наскоро двамата застанаха пред камерата на, с цел да опишат малко повече за себе си и връзката си.

Берин е на 22 години от Велико Търново, само че през последните години живее в София, тъй като е студент. Редом с ученето, както постоянно се случва, Берин се влюбва. В университета среща Карло, който е италианец и е в България по програмата за продан на студенти „ Еразъм “.

им насочи предизвикването да ревизират до какъв брой добре се познават един различен. Макар и връзката им да е от скоро, Карло към този момент познава цялото семейство на Берин и всички нейни другари, което както тя самата споделя е „ добра стъпка за една хубава връзка “.

Очевидно езиковата преграда не им основава проблеми. Карло приказва сносно български и макар че от време на време смесва британски, италиански и български, връзката посред им е отлична и се радват на хармонични връзки.

Двамата са се срещнали в приложението за запознанства Tinder. Карло е бил този, който е подхванал решаващият ход, с цел да са дружно и просто е декларирал желанието си да целуне Берин. Тя от своя страна споделя: "Беше ми странно… само че споделих „ добре “! И по този начин, първата целувка е довела до втора, а втората - до щастлива връзка.

Ако желаете да научите още за Берин и Карло и да разберете по какъв начин се оправиха с предизвикването, което им насочи, гледайте видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР