Бензинът може да поскъпне драстично заради засилващото се напрежение в

...
Бензинът може да поскъпне драстично заради засилващото се напрежение в
Коментари Харесай

Бензинът може да поскъпне рекордно

Бензинът може да нарастне фрапантно поради засилващото се напрежение в Близкия Изток след убийството предходната седмица на иранския военачалник Солеймани от Съединени американски щати и размяната на закани за офанзиви, предизвестиха водещи икономисти, написа " Флагман ".бг.

Първите признаци за спекулативно повишаване на цените към този момент са налице.

Златото, което е обичайното леговище за вложителите, след повишаване с 1.5 % още в петък след новината за гибелта на Солеймани, в този момент доближиха цена от 1588.13 $ за тройунция, което е нов най-много от април 2013 година Цените на петрола също продължиха мощно да се покачват в азиатската електронна сесия, съобщи Ройтерс.

Лондонският вид Брент от Северно море, чиито котировки са референтни за европейския пазар, нарастна с 2.35 на 100 до 70.21 $ за барел. Американският лек недопечен нефт увеличи цената си с 2.11 на 100 до 64.38 $ за барел в азиатската електронна сесия на Нюйоркската комерсиална борса.

Геополитическото напрежение евентуално ще остане мощно през идващите дни, което ще поддържа цените на черното, разяснява анализатор на пазара, представен от Ройтерс. Очаква се това да се отрази непосредствено и на цената на горивата, в това число и в България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Ме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР