Bentley обяви началото на производството на новия Bentayga EWB, новия

...
Bentley обяви началото на производството на новия Bentayga EWB, новия
Коментари Харесай

Bentley започва производството на Bentayga EWB

Bentley разгласи началото на производството на новия Bentayga EWB, новия флагмански модел на марката, с въвеждането на нови процеси на ръчна направа. Изработката на всеки модел лишава повече от 132 часа на квалифицирани майстори в завода в Крю, а наличните комбинации от тапицерии са зашеметяващите 24 милиарда - да, милиарда.

Bentley твърди, че новият по-дълъг Bentayga има най-подчертаната и най-меката диамантена вата по седалките и вътрешните тапицерии от всички свои модели. Перфорираната кожа има цифрово ситуирани 1 мм дупки, направени благодарение на профилирана машина за бродиране и по-малък микрошит.



Малките 1 мм отвори в панелите на вратите излъчват светлина с помощта на 68 светодиода, които са ловко ситуирани под кожената тапицерия. Този вид околно осветяване се назовава "Bentley Diamond Illumination ", като потребителят може да трансформира цвета и интензивността му посредством информационно-развлекателната система.

Фината кожа е съчетана с богат избор от фурнири и дървесина с отворени пори, като по избор може да се поръча и железна обшивка с дебелина 0,07 мм. За равнището на внимание при производството на Bentayga EWB свидетелства фактът, че са нужни повече от 10 часа за нанасяне на дървения комплект в кабината, където толерансите се мерят в десети от мм.



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР