Бенфика може да шокира и да победи Ливърпул в четвъртфиналния

...
Бенфика може да шокира и да победи Ливърпул в четвъртфиналния
Коментари Харесай

В Бенфика са оптимисти преди двубоя срещу Ливърпул

Бенфика може да шокира и да победи Ливърпул в четвъртфиналния мач от Шампионската лига сред двата тима, в случай че играе на върха на своите благоприятни условия, съобщи краткотрайният треньор на португалския тим Нелсон Верисимо.

"Орлите " одобряват "червените " във вторник вечерта, когато е първата среща сред двата отбора.

"Ливърпул е извънредно мощен тим, воден от треньор (Юрген Клоп), който няма потребност от показване. Трябва да бъдем във допустимо най-силна форма, сходно на дуелите против Аякс. Ако играем по този метод, сме способни на доста неща и можем да продължим напред. Имаме шансове да обезвреждаме Ливърпул. Длъжни сме да използваме нашите голови обстановки и да бъдем сигурни в защита ", съобщи Верисимо на конференция.

На осминафиналите в шампионата Бенфика отстрани Аякс.

Ще имаме поддръжката от нашия 12-ти състезател. Хубаво е, че играем вкъщи в първата среща. Вярваме, че това може да направи нужната разлика ", сподели още експертът.

Атакуващият халф Адел Таарабт също изрази оптимизъм преди утрешния дуел.

"Не се опасяваме от Ливърпул. Можем да го създадем и да им бъдем сериозна конкуренция. Ние сме тук и сме способни да победим всеки един тим. Ще дадем всичко, с цел да спечелим ", разяснява Таарабт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР