Бен Афлек сравни социалните мрежи с противопехотни мини, способни да

...
Бен Афлек сравни социалните мрежи с противопехотни мини, способни да
Коментари Харесай

Бен Афлек: Социалните мрежи са като противопехотни мини

Бен Афлек съпостави обществените мрежи с противопехотни мини, способни да унищожат кариерата на артиста единствено поради една дума.

Звездата от кино лентата " Пърл Харбър " Бен Афлек съпостави обществените мрежи с противопехотни мини, които могат да унищожат кариерата на всеки с една единствена дума. В изявление за " The Hollywood Reporter " той уточни повода да не е в обществените мрежи и описа за травматичния си опит с публицисти.

Афлек разкри, че брачната половинка му Дженифър Лопес на драго сърце употребява обществените медии и има доста почитатели. От друга страна, самият той, откакто се е сблъскал с недоумение, се е отказал от всички обществени медии и е внимателен при даването на изявленията. " Тези неща са като противопехотни мини. В момента, в който кажеш една неверна дума, кариерата ти може да завърши. Имах доста мъчителен опит с едно искрено изявление. Думите ми бяха изопачени в името на крещящо заглавие ", признава артистът и режисьор.

Тогава споделих, че пиенето ми е разрушило брака ми. Всичко беше измислено по този начин, като че ли упреквах за алкохолизма си някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър. Бях виновен за дейностите си и за всяка дума, която съм споделил. Не можех да упреквам брачната половинка си. Обичахме се, към момента ни е грижа един за различен ".

Афлек добави, че общественото разискване на пристрастяването му се е отразило на живота му. Противно на желанието си той се е трансформирал в един от знаците на актьорския алкохолизъм и възобновяване от него. Ситуацията обаче има и противоположна страна: хора, страдащи от алкохолизъм, се обръщат към артиста за помощ. " Чувствам се добре да им оказвам помощ, тъй като това оказва помощ доста повече на мен самия ", споделя той.

Актьорът отбелязва, че Лопес му е вдъхнала кураж преди изявлението. Тя го помолила да се отпусне, да бъде себе си и да се любува на момента. Тя разказва брачна половинка си като същински, откровен и сериозен човек. " Дженифър е права за доста неща. И тя ме обича, пробва се да ми помогне. Така че, по дяволите, би трябвало да я чувам ", съобщи Афлек.

Дженифър Лопес по-рано разкри по какъв начин бракът ѝ с Бен Афлек е трансформирал възгледите ѝ за любовта. Тя призна, че бракът с Афлек е бил най-значимото събитие в живота ѝ след раждането на децата й. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР