Бельото е едно от най-интимните решения в мъжкото облекло, защото

...
Бельото е едно от най-интимните решения в мъжкото облекло, защото
Коментари Харесай

Как да изберете бельо за гаджето?

Бельото е едно от най-интимните решения в мъжкото облекло, тъй като макар че доста малко хора ще го видят, то се носи всеки ден, от самото начало, в непосредствена непосредственост до кожата. Затова удобството е от първостепенно значение, когато търсите мъжко долни дрехи.

Независимо дали търсите мъжки боксерки, слипове или прашки, те би трябвало да подхождат на телосложението на вашия другар. Когато става въпрос за избор на материи, през днешния ден на пазара има доста разновидности, което може да затрудни намирането на идеалното долни дрехи. Ще се опитаме да улесним избора ви като ви дадем потребна информация за мъжкото долни дрехи и главните модели, които ще откриете на пазара.

Кратка история на мъжкото долни дрехи

Просто плат е най-ранната форма на мъжко долни дрехи, за която знаем. Египетските фараони са го носили, шотландците са носили килт и той се е трансформирал в общоприета част от облеклото, която всички мъже (и жени) са носили денем. С течение на времето ленът се трансформира във втора част от облеклото, която се носи под облеклата.

През 1934 година Артър Кнайблър, изпълнителен шеф в компанията за трикотаж Coopers, Inc, основава нещо, което в последна сметка назовава " short jockey ". Към края на 40-те години на предишния век боксерките и слиповете са нормалното долни дрехи, което мъжете носят под обичайните костюми. През 70-те години на предишния век промишлеността стартира да процъфтява, а при започване на 80-те години фешън дизайнери като Келвин Клайн трансформират бельото в обществено демонстрирана мода.

Каква е ролята на бельото в действителност?

Бельото служи за доста цели, без значение дали седите на бюрото си, упражнявате или просто се излежавате вкъщи. Най-важните функции са:

· Абсорбира телесните течности и потта от краката
· Поддържа панталоните чисти от вътрешната страна
· Осигурява опора на гениталиите
· Намалява триенето сред интимните елементи и облеклата
· Регулира телесната температура

От здравословна позиция е по-добре да купувате качествено мъжко долни дрехи вместо на ниска цена долни дрехи, което не би издържало повече от няколко изпирания.

Слипове

Подходящи за: стройни, слаби или мускулести мъже

Слиповете са типът долни дрехи, който всеки познава. Ако обичаният ви имаизваяно тяло, чифт слипове ще му разреши да покажете всичко, с изключение на интимната зона. Дори слабите мъже, които мъчно натрупват мускулна маса, могат да наподобяват добре в слипове. При по-едрите мъже или при мъжете с необятни бедра слиповете могат да привлекат повече внимание към размера на бедрата.

ПЛЮСОВЕ

Идеални за тесни дънки.

Перфектни за целодневно носене

Не се набират

Оптичеки издължават крайници

МИНУСИ

Считат се за старомодни

Подчертават цялостното телосложение

Боксерки

Подходящи за: Всеки вид фигура

Боксеркитемогат да бъдат с кройка „ слимфит “ или с леко необятна кройка. Те са с еластична талия и прави крачоли. Ако гаджето ви не е от хората, които постоянно носят панталони или тесни дънки, боксерките обезпечават най-голямо улеснение и съвършено прикриват интимната зона. Те обаче имат и минус: боксерките оферират по-слаба опора в съпоставяне със слиповете.

ПЛЮСОВЕ

Леки, могат да бъдат и леко свободни

Често направени от дишащи материи като памук и бамбук

Устойчиви на носене

Подходящи за сън

МИНУСИ

Могат да се наберат под тесните облекла

Могат да са неуместни при физически натоварвания

Шорти

Подходящи за: всеки вид фигура, главно за домашно носене

Шортите са желан тип долни дрехи от доста мъже, само че главно са подобаващи за носене вкъщи. Мъжките къси панталони по предписание са необятни и с комфортен ластик, който не стяга. Те обезпечават оптимално улеснение и разрешават на интимната зона да диша свободно. Шортите, обаче, не дават добра опора на мъжката интимна зона. Също по този начин, те се набират под облеклата и по тази причина е по-добре да се заобикалят от мъже, които носят тесни панталони.

ПЛЮСОВЕ

Свободна кройка

Кожата може да диша

Подходящи за релакс вкъщи

МИНУСИ

Недостатъчна опора за интимната зона

Набират се под облеклата

Неподходящи за тесни облекла

Последен съвет: Най-лесния метод да разберете какво долни дрехи би се харесало на обичания ви е да надникнете в запасите на дрешника му. Така ще можете да изберете съвършената кройка и цвят, които ще му харесат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР