Белослава няма подкрепата на съпруга си Евгени в скандала с

...
Белослава няма подкрепата на съпруга си Евгени в скандала с
Коментари Харесай

Съпругът на Белослава: Да изгние в затвора, не ми пука!

Белослава няма поддръжката на брачна половинка си Евгени в абсурда с пиянския си рожден ден. Двойката сега се намира в развой на бракоразвод и може би това е повода джаз певицата да пие толкоз доста на празника си. Мъжът й не е бил измежду гостите, дори не я поздравил през целия ден.

Йонов, който е художник по специалност, не желае и да чува за жена си. Той е подал молба за бракоразвод наскоро и се чака до края на годината разводът към този момент да е реалност.

Евгени е отпратил наши сътрудници, които са се свързали с него. Според слуховете той ненавижда Белослава и нямал нищо срещу даже тя да влезе в пандиза.

Даже се надявал да се случи тъкмо по този начин, тъй като по този метод ще продължи еднолично да върти фамилния хотел в черноморския курорт „ Лозенец “, както и общия им ресторант в центъра на София. Така всички доходи ще остават единствено за него.

Припомняме, че Белослава бе хваната да кара с 1,25 промила алкохол в кръвта. Тя се напила на рождения си ден, а мнозина смятат, че и от тъга по мъжа си.

Имаше заплаха да лежи дейно в пандиза, само че положителният й другар Ицо Хазарта, който сега е народен представител, задейства някои връзки и я измъкна от пандиза.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: белослава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР