Белослава Хинова и Людмил Димитров от “Ивет фешън дефилираха в

...
Белослава Хинова и Людмил Димитров от “Ивет фешън дефилираха в
Коментари Харесай

Кои са българите, харесани от Долче и Габана

Белослава Хинова и Людмил Димитров от “Ивет модерно ” дефилираха в ревютата на Долче и Габана във Венеция. Бляскавото шоу беше приветствано от международни звезди - Дженифър Лопес, Моника Белучи, Хелън Мирън, Крис Дженър, Кити Спенсър, Сиара, Нормани, Кортни Кардашиян, Крисчън Бейл, Филип Киркоров и Мария Бакалова. Зрелището на паметния площад „ Сан Марко “ показа дамска сбирка от 100 тоалета,  изработени от коприна, кадифе, брокати, стъкло и кристали. Белослава се разноски по подиума с рокля от копринен тюл с мрежеста пелерлина от лурекс. На идната вечер Людмил се появи в обилен костюм в черно и златно, отразяващ венецианския разкош. Въпреки неприятното време и изсипалата се градушка, седналият до котешката пътечка Вин Дизел изгледа представлението до финала му.

През юни Бел взе участие в представянето на новата круизна сбирка на „ Диор “ за 2022 на стадиона „ Панатинайкос “ в Атина. 19-годишният Людмил, който е доста по-малко прочут от колежката си, е роден в София, приключил е Френската гимназия в столицата, а сега учи „ Управление на бизнеса и предприемачество “ в Нов български университет. Веднага е видян от стилните организации - The Lab в Милано, Select в Париж, IMM в Белгия, Place в Германия и 5th в Барселона. Звездата му изгря при започване на юли, когато дефилира за есенната сбирка на френския бранд Jacquemus и показа оваиции с Бела Хадид и Кендал Дженър.

В момента Белослава е в Париж, където й предстоят кастинги за ревютата от Седмицата от 27 септември до 5 октомври, а Людмил е в Милано и се приготвя за кастинги от Milano Fashion Week от 21 до 27септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР