Белият прах е бил открит в имението миналото лято преди

...
Белият прах е бил открит в имението миналото лято преди
Коментари Харесай

Следи от кокаин бяха открити в дома на Лиз Тръс

Белият прахуляк е бил открит в имението предишното лято преди Тръс да стане министър-председател на Англия

Следи от недоверчив опиат са били откривани в дома на английската политичка Лиз Тръс след празненства, на които са участвали нейни политически съдружници, заяви " Гардиън ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Според източниците белият прахуляк е бил открит в имението предишното лято в дните преди Тръс да завоюва конкуренцията за водач на торите и да стане министър-председател на Англия.

Човек от личния състав твърди, че е тествал праха благодарение на тампон, който трансформира цвета си при контакт с кокаин, и това е посочило съществуването на опиата.

Притежанието на кокаин е престъпно закононарушение, което може да докара до отнемане от независимост до седем години или до неограничена санкция, показва " Гардиън ".

През юли държавното управление предприе нови ограничения против инцидентните консуматори на опиати, като съобщи, че паспортите им могат да бъдат иззети, добавя вестникът.

Отделни източници разказват намирането на сходни следи в офисите на " Даунинг стрийт " № 10 след два купона, извършени по времето, когато Борис Джонсън беше министър председател.

Служителите, работещи в имението на Тръс, настояват, че на два пъти са разкрили следи от бял прахуляк върху странична маса в игралната зала с маса за снукър след вечери, в които е известно, че Тръс е забавлявала гостите си в къщата в Кент.

Тогавашният външен министър Тръс е била хазаин на събиране в дома от 17-ти век през уикенда 19-21 август, когато акцията ѝ за водачество е била в разгара си. Друго събиране се състоя през уикенда 2-4 септември. И през двата уикенда участваха редица политически съдружници, добавя " Гардиън ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР