Белият дом твърди, че не е имал информация за подготовка

...
Белият дом твърди, че не е имал информация за подготовка
Коментари Харесай

САЩ: Не сме имали данни за готвен терористичен акт в Москва, не е ясно дали Киев има някакво участие

Белият дом твърди, че не е имал информация за подготовка на терористична офанзива в Crocus City Hall в Москва. Това оповестиха от пресслужбата на администрацията на президента на Съединени американски щати, написа " Комсомолская истина ".

" В момента няма индикации, че Украйна или украинци са забъркани в стрелбата. Но просто се случи преди малко. Проучваме го ", се споделя в обявата.

Припомняме, че на 22 март вечерта няколко незнайни въоръжени мъже в камуфлажни облекла откриха огън по посетителите в концертния комплекс Crocus City Hall в Москва малко преди концерта на група " Пикник ".

Стана известно, че минимум 12 души са станали жертви на терористите, а минимум 50 е допустимо да са били ранени. На мястото на терористичната офанзива дойдоха спезиалните отряди на СОБР и ОМОН.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че цялата международна общественост е длъжна да осъди това грубо закононарушение.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява нещастието в Crocus City Hall. Дипломатът сподели, че цялата международна общественост е длъжна да осъди осъщественото грубо закононарушение.

Захарова сподели, че елементарни жители от разнообразни елементи на света се обаждат в министерството, изричат своите съболезнования във връзка със случилото се. Освен това, съгласно дипломата, хората осъждат „ кървавата терористична офанзива “, която се случи пред очите на цялото човечество.

" Цялата международна общественост е длъжна да осъди това непоносимо закононарушение! " - акцентира представителят на съветското външно министерство.

Тя добави, че сега се поставят всички старания за спасяването на хората.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР