Белият дом отговори на спекулациите за предстоящото уволнение на Рекс

...
Белият дом отговори на спекулациите за предстоящото уволнение на Рекс
Коментари Харесай

Белият дом: Рекс Тилърсън продължава да е държавен секретар на САЩ


Белият дом отговори на спекулациите за идното уволняване на Рекс Тилърсън в качеството му на държавен секретар на Съединени американски щати, съобщавайки, че той към момента е на работа и " сега няма известия за смяна ".

" Секретар Тилърсън продължава да управлява Държавния департамент и целият кабинет е концентриран върху завършването на тази необикновено сполучлива първа година на администрацията на президента Тръмп ", добави в изказване прессекретарят Сара Сандърс.

По-рано „ Ню Йорк таймс” заяви, че има проект, който планува оставка на Тилърсън и замяната му с шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео,. Според обявата, Централно разузнавателно управление на САЩ ще бъде управлявано от сенатора републиканец Том Котън. Изданието се базира на почитан представител на президентската администрация, съобщи БГНЕС.
По-рано телевизионният канал Ен Би Си заяви, че преди към 3 месеца Тилърсън се изказал надменно за Тръмп и заплашил да подаде оставка поради противоречие с него по редица вътрешно политически въпроси. След това държавният секретар опроверга тази информация, а Тръмп прикани Ен Би Си да се извини за обявата на подправени вести. Телевизионният канал отхвърли да го направи и назова известието си истинно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР