Белият дом благодари на Питър Дуси на Fox News за неговата вирусна забележка на Байдън

...
Белият дом благодари на един от най-противническите членове на своя
Коментари Харесай

Белият дом благодари на един от най-противническите членове на своя прескорпус, Питър Дуси, след като кореспондентът на Fox News призна, че президентът Джо Байдън вероятно е бил уморен, защото той е работил цяла нощ.

„Той всъщност работи цяла нощ, еквивалентно на цяла нощ, източно време“, съобщи Дуси от Виетнам в неделя, докато чакаше пресконференция от Байдън, който кацна в Ханой след участие в срещата на Г-20 в Ню Делхи, Индия. „Така че вероятно е доста уморен. Доста изостанал от часовото време.“

„Но“, продължи той, правейки пауза и изглеждайки за момент разсеян. „Той трябва да отговори на поне шепа [от въпроси].“

Журналистът Арън Рупар сподели клип от момента в X (бивш Twitter) с надпис: „Можете да видите точния момент, когато Питър Дуси осъзнава, че току-що е унищожил една от темите за говорене в собствената си мрежа. и написа: „Благодаря ти, Питър.“

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Fox News постоянно се опира на разказа „Сънливия Джо“, обвинявайки президента, че е твърде стар и уморен, за да върши работата си.

Няколко часа след забележката на Дуси, Байдън закри пресконференцията си в Ханой, като каза на репортери: „Какво да ви кажа, не знам за вас , но отивам да си лягам“, което предизвика предвидим отговор на Fox News.

„Той мърмореше, почти несвързан на някои места и след това приключи пресконференцията, като каза, че иска да заспи ”, каза водещият Дейгън Макдауъл след доклада.

Дуси е известен с бойния си разговор с Жан-Пиер в залата за брифинги в Белия дом и на няколко пъти е правил спаринги със самия Байдън.

< h3>Свързани...

Джо Байдън отвръща на съмненията относно възрастта си с вицове за възрастта си

Прессекретарят на Белия дом шокиран от въпрос относно това, че Байдън предлага ограничения на бирата

Джо Байдън се завръща с „Тъмния Брандън“, който лае обратно към Питър Дуси от Fox News

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР