Белгийците Shht ще подгряват алтернативната рок банда на 27 октомври

...
Белгийците Shht ще подгряват алтернативната рок банда на 27 октомври
Коментари Харесай

De Staat с участие в Sofia Live Club

Белгийците Shht ще подгряват различната рок тайфа на 27 октомври
Алтернативната рок тайфа De Staat идва в България с цел да показа най-хубавото от динамичната си дискография. Познатите с солидния си сингъл „ Kitty Kitty ” ще се качат на сцената на Sofia Live Club по покана на Reel Feel, които дават обещание едно нетипично преживяване с пулсиращата музика на холандския колектив. Вечерта на 27 октомври ще открие Shht – белгийската тайфа, която постоянно изненадва публиката.
De Staat е хамелеон. Нетипична, пулсираща тайфа, в която се усеща въздействието на всички от Talking Heads, Rihanna и Nine Inch Nails до Radiohead, Michael Jackson, Run-DMC и Soulwax. Те не се опасяват да излязат от границите на рок жанра. Банда, за която няма „ кутия “ и единственото, което преследва е опияняващата комбинация от стилове. Масивният им сингъл Kitty Kitty е най-хубавият образец за това. Лабиринт от страсти, електронна бас-линия, в които се преплитат тематики от световната политическа сцена.
„ До огромна степен тази ария е обвързвана с идването на Тръмп. Това е общ брой от думи и фрази, които просто изникваха в главата ни по време на политическата акция – става дума за основаването на групи в обществото и съществуването им в личен балон “ – споделя групата.
“Kitty Kitty ” е последвана и от песента „ I Am Out Of Your Mind ”. Едно от най-шумните им, гръмки части до момента.
Идеално допълнение за вечерта са белгийците Shht, които, също като De Staat, мъчно могат да бъдат сложени в рамка. Те са нещо като галактически рок за нашето потомство, представяйки редица съвременни и цифрови хрумвания на публиката. На 27 октомври почитателите ще имат удоволствието да чуят дебютния албум на Shht - “Love Love Love ”, който следва да излезе един ден преди присъединяване им в Sofia Live Club.
Вдъхновени от актьори като Mr. Oizo, Kanye West, The Beatles, Ariel Pink и други, Shht дават най-хубавото от себе си в този албум, обхващайки тематики като екзистенциализъм, вселената, религията и животът в целия му парадокс.
През последната година Shht си сътвориха име с помощта на заразителните им участия онлайн. С „ Love Love Love ” момчетата демонстрират, че са подготвени да пренесат неповторимата си сила от сцената в студиото, до момента в който в това време се пробват да запазят неуместното, странното и изненадващото в себе си.
Bандата Shht ще забележим на 27 октомври в Sofia Live Club в цялостен състав - Michiel Renson, Mathijs Steels, Wouter Van Asselbergh, Nathan Ysebaert и James de Graef. Веднага след тях на сцената ще излязат музикантите от De Staat - вокалистът Torre Florim, Vedran Mircetic (китара), Jop van Summeren (бас китара), Rocco Hueting (клавиши) и Tim van Delft (барабани).
Билетите за концерта на De Staat са на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.
Повече информация за събитието може да намерите тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР