Белгийският премиерШарл Мишел връчи днес на британския си колега Тереза

...
Белгийският премиерШарл Мишел връчи днес на британския си колега Тереза
Коментари Харесай

Премиерът на Белгия Шарл Мишел подари футболна фланелка на Тереза Мей

Белгийският министър председател Шарл Мишел връчи през днешния ден на английския си сътрудник Тереза Мей необикновен подарък преди началото на срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел . Часове преди мача сред Белгия и Англия на Световното състезание по футбол Мей получи... фланелка на белгийския тим, съобщи ДПА.
 
 БГНЕС

 БГНЕС

Медиите записаха по какъв начин двамата министър председатели се смеят , до момента в който Мишел вади фланелка с номер 10 на капитана на Белгия Еден Азар . Мей се вглежда и като че ли размахва заканително пръст, преди да благодари на сътрудника си с прегръдка и целувки по двете бузи.
 
 БГНЕС-->

 БГНЕС

Докато двата тима играят довечера, Тереза Мей ще осведоми сътрудниците си от Европейски Съюз за подготовката за Брекзита. Това става на фона на предизвестия, че няма прогрес в договарянията , които би трябвало да обезпечат гладко излизане на Обединеното кралство от блока през март следващата година.
 
 Тереза Мей Шарл Мишел БГНЕС



Освен това Мишел подари на Жан-Клод Юнкер шалче на " Червените дяволи " . Председателят на Европейската комисия бе видян да носи на врата си това шалче, преди да го съобщи на ирландския министър председател Лео Варадкар.
 
 БГНЕС

В центъра на вниманието на двудневната среща на върха на Европейски Съюз в белгийската столица ще бъде миграцията - тематика, която внася различия в съюза , отбелязва ДПА.
 
 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР