Белгийската полиция използва сълзотворен газ и водни оръдия, за да

...
Белгийската полиция използва сълзотворен газ и водни оръдия, за да
Коментари Харесай

Заради шега: 2 000 души се събраха на парти в Брюксел

Белгийската полиция употребява сълзотворен газ и водни оръдия, с цел да разпръсне хиляди младежи, събрали се в Брюксел в нарушаване на ограниченията против ковид.

Около 2 000 души се събраха в края на топлия ден на ваучър в парк, проведен като първоаприлска смешка във Фейсбук. Самите уредници обявиха преди няколко дни, че са създали събитието в обществената мрежа на смешка. Трима служители на реда са ранени, като един от тях е отведен в болница. Четирима участници в празненството са арестувани.

„ От няколко дни пристигам в парка следобяд и вечер, тъй като времето е хубаво и е доста прелестно да си на открито след седмици и месеци на локдаун. Решихме да се срещнем с другари и тогава полицията се намеси. Нямахме визия, че нещата ще се развият по този метод ”, сподели Иля Скор.

„ Всички сме подтиснати. След две седмици ставам на 18, желаеме да се възползваме от младостта си, а не можем. Вече сме изтощени и ни омръзна, по тази причина дойдохме в парка, не с цел да дразним полицията, а с цел да покажем, че и ние имаме живот и желаеме да му се порадваме ”, изясни Амели
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР