Белезници щракнаха около китките на пазарджишки наркодилър, организирал разпространение на

...
Белезници щракнаха около китките на пазарджишки наркодилър, организирал разпространение на
Коментари Харесай

Наркодилър изпраща дрога с куриерска фирма

Белезници щракнаха към китките на пазарджишки наркодилър, провел разпространяване на територията на регионалния град и употребявал за незаконната си активност включително услугите на куриерска компания. От бранш " Криминална полиция " дълго следили активността на 23-годишния С. Т. Полицаите деликатно подготвяли интервенцията по залавянето му, с цел да са сигурни, че при ареста и съпътстващите дейности по претършуване ще получат и нужните за пред съда доказателства за това какви ги прави престъпно проявеният юноша. Във вторник и сряда били осъществени и финалните стадии от интервенцията по задържането на наркодилъра и документиране на активността му, заяви представителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

При инспекция в гараж, употребен от С.Т., били открити към 31 грама суха листна маса, която реагирала позитивно на марихуана. Последвало претършуване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали на близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин.

Полицаите направили инспекция и в офис на куриерска компания в Пазарджик. Там те разкрили пратка, предопределена за С.Т. Вътре имало съвсем 210 грама синтетичен канабиноид. Така в началото събраните данни на криминалистите се удостоверили изцяло.

В хода на следствието било открито, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и околните села. Първоначалният 24-часов арест е продължен от прокуратурата с още 72 часа. Очаква се обвиняването да изиска от Районен съд - Пазарджик непрекъснатото задържане на наркодилъра под стража.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР