Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща

...
Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща
Коментари Харесай

Франки Росилес е на 10 години, когато заблуден куршум отнема живота му. Най-добрият му приятел мисли за него всеки ден

Бележка на редактора: Тази история е част от поредност, профилираща американски младежи, убити тази година с оръжия, водеща причина за гибелта на деца в Съединени американски щати. Прочетете повече за плана тук.

Въпреки че 10-годишният Франк Росилес към този момент не е тук, най-хубавият му другар постоянно мисли за него.

Франк и Тревън Алфред се срещат в детската градина и прекарват по-голямата част от времето си дружно – в клас и отвън него – до четвърти клас. „ Той беше моят най-хубав другар номер 1 “, сподели Тревън, припомняйки си разходките им до парка дружно, колите играчки, които разменяха и по какъв начин Франк го развеселяваше, като му задаваше глупави въпроси, когато се усещаше зле.

Всичко, което има от приятеля си в този момент, е фигурата на Супермен, която Франк в миналото му е подарил, и фотография, която държи до леглото си.

„ Всеки ден, когато се разсънвам, виждам фотографията и просто си мисля по кое време той към момента беше с нас “, сподели Тревън пред CNN. „ И по този начин минавам денем си. “

Франки Росилес, вляво, и Тревън Алфред се виждат тук с раниците си на фотография без дата. Тревън споделя, че мисли за най-хубавия си другар всеки ден. class= Франки Росилес, вляво, и Тревън Алфред, се виждат тук с раниците си на фотография без дата. Тревън споделя, че мисли за най-хубавия си другар всеки ден. С общителното подпомагане на Мелъди Дънинг

Франк Росилес – именуван „ Франки “ от околните си – е бил погубен от подведен патрон по време на пукотевица от кола, до момента в който си играел с братовчедите си в дома на чичо си на 5 февруари, оповестиха от окръжната прокуратура на окръг Юба. Куршумът е отскочил от входната врата на дома и маса за пинг-понг, преди да удари Франки в корема, споделиха от офиса. В рамките на 40 минути той е разгласен за мъртъв.

Той е измежду повече от 1300 деца и младежи, които са били убити с огнестрелно оръжие до момента през 2023 година, съгласно архива на насилието с оръжие. Огнестрелните оръжия станаха палач номер 1 на деца и младежи в Америка през 2020 година, изпреварвайки злополуките с моторни транспортни средства, които от дълго време бяха водещата причина за гибел измежду младежите в Америка, демонстрират федерални данни.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР