Беларуският президент Александър Лукашенко каза, че е настъпило време властите

...
Беларуският президент Александър Лукашенко каза, че е настъпило време властите
Коментари Харесай

Лукашенко: Трябва да се направи крачка към онези, които са сгрешили и са избягали от Беларус

Беларуският президент Александър Лукашенк о сподели, че е настъпило време управляващите и обществото да създадат крачка към хората, които са сбъркали и са напуснали страната, само че добави, че този жест на благосклонност ще бъде изработен не в сгода на Запада, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС.

" Настъпи време, когато ние, представителите на властта, аз като държавен глава и вие - свещениците, хората в страната, би трябвало да създадем крачка към тези хора, които, било то обезумели, било то за някакъв миг изгубили ориентировка, са сбъркали. И ще бъде евентуално по нашенски, по православен бит, в случай че създадем тази крачка към тях ", сподели президентът през вчерашния ден по време на коледното си посещаване в комплекса на женския манастир " Света Елисавета ".

По думите на Лукашенко обаче, представени от организация БелТА, сходен жест ще бъде изработен не в сгода на настояванията на Запада. " Не желая да кажа, че в този момент (ще създадем това), както желае от нас Западът. Говоря по-малко за това, само че ежедневно има претенции - да се върнат и по този начин нататък, даже нарушителите на закона. Не, всеки би трябвало да дава отговор за осъщественото. Уверен съм обаче, че измежду тези избягали и измежду тези, които в този момент живеят тук при нас, има надълбоко разкаяли се хора, които схващат, че са сбъркали. Те не би трябвало да бъдат изхвърлени зад борда ", сподели беларуският президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР