Беларуската опозиция е готова да приеме Русия като посредник, ако

...
Беларуската опозиция е готова да приеме Русия като посредник, ако
Коментари Харесай

Тихановска: Беларуската опозиция е готова да приеме Русия за посредник

Беларуската съпротива е подготвена да одобри Русия като медиатор, в случай че напъните за разрешаване на политическата рецесия в страната без интернационална помощ се провалят, съобщи пред Евронюз някогашният претендент за президент на Беларус Светлана Тихановска.
„ Ако се нуждаем от задгранично ходатайство в договарянията, несъмнено ще разгледаме Русия като един от участниците в процеса. Русия е страна, с която имаме другарски и близки връзки ", сподели Тихановска.
 Лидерът на опозицията в Беларус прикани Европейски Съюз публично да не признава Лукашенко за президент Лидерът на опозицията в Беларус прикани Европейски Съюз публично да не признава Лукашенко за президент
Лидерът на беларуската съпротива Светлана Тихановская прикани Европейския съвет да не признава резултатите от президентските избори в ст...
Президентските избори в Беларус се организираха на 9 август. Според Централната изборна комисия, настоящият Александър Лукашенко е спечелил 80,10 на 100 от гласовете, до момента в който Светлана Тихановская, считана за негов главен противник, е спечелила 10,12 на 100.
След като резултатите на изходните анкети бяха оповестени късно на 9 август, в центъра на Минск и други градове започнаха всеобщи митинги, в които имаше конфликти сред протестиращи и полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР