Беларус започна внезапна проверка на бойната си готовност по разпореждане

...
Беларус започна внезапна проверка на бойната си готовност по разпореждане
Коментари Харесай

Беларус пак проверява бойната си готовност

Беларус стартира неочаквана инспекция на бойната си подготвеност по предписание на президента на страната Александър Лукашенко . Това оповестява ТАСС, базирайки се на Министерството на защитата на страната.

" По напътствие на президента на Република Беларус, който е главнокомандващ въоръжените сили на републиката, е почнала неочаквана инспекция на бойната подготвеност ", се показва в изказване на ведомството.

Предишната неочаквана инспекция на бойната подготвеност, извършена от Държавния секретариат на Съвета за сигурност на Беларус на 11-12 октомври, включваше към 500 души персонален състав и 50 единици военна техника , в това число от механизирани и десантни бригади.
 Руски войски вземат участие в тактически учения в Беларус
Руски войски вземат участие в тактически учения в Беларус

Бойните образователни мероприятия се организират както денем, по този начин и през нощта

Тогава бяха отработени действия по привеждане в бойна подготвеност на войсковите елементи , похода и разполагането на войските в избрани региони за осъществяване на учебно-бойни дейности.

Миналата седмица беларуските управляващи оповестиха желанието си да проведат на 7-8 декември " инспекция на държавната система за

На 10 октомври Александър Лукашенко, чиято основа ще бъдат военнослужещи от беларуските въоръжени сили. Според Лукашенко решението за основаването на групата е взето по време на договарянията с Владимир Путин.

Украинските управляващи, че Беларус и Русия може да възнамеряват взаимно навлизане през северната граница на Украйна.

В същото време, съгласно представители на украинските управляващи, те не разполагат с разследващи данни, които да демонстрират образуването на група войски, нужна за сходно навлизане.
 Лукашенко: Военните на Русия и Беларус се приготвят като единна войска
Лукашенко: Военните на Русия и Беларус се приготвят като единна войска

Не сме го крили от света, съобщи президентът на среща с Шойгу
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР