Бела Хадид разкри, че съжалява, че си е направила операция

...
Бела Хадид разкри, че съжалява, че си е направила операция
Коментари Харесай

Бела Хадид се разкая за пластична операция

Бела Хадид разкри, че съжалява, че си е направила интервенция на носа когато е била единствено на 14 години.

25-годишната супер манекенка постоянно е сравнявана със сестра си Джиджи и поради това, до момента в който са растяли дружно, даже е била наричана " грозната " сестра.

Бела, която е на половина палестинка и на половина холандка, показа: " Иска ми се да бях запазила носа на моите предшественици. Мисля, че трябваше да порасна с него ", написа " Daily Mirror ".

През годините мнозина упрекваха звездата, че си е повдигнала очите, че си е напълнила устните и че прибягвала до куп разкрасителни процедури, само че Изабела, както е името ѝ, отхвърля това. " Слуховете потеглиха поради една фотография, на която като тийнейджърка, наподобявам подпухнала ", сподели тя пред " Vogue ".

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

" Сигурна съм, че всички ние не изглеждаме по същия метод, както когато сме били на 13, нали? Никога не съм си слагала филър. Нямам проблем с него, само че не е за мен. Нека просто сложим завършек на това. "

Тя също по този начин в детайли разказва какъв брой е страдала от това да бъде сравнявана със сестра си, както и борбата си с депресията.

Миналата година тя няколко пъти публикуваше фотоси в профилите си по какъв начин плаче, и сподели, че когато майка ѝ или лекарят ѝ попитат по какъв начин е, тя им пращала фотоси, тъй като не можела да изясни с думи прочувственото си положение. През последните три години изпитвала физическа и душевна болежка без да знае повода.

Когато се будела заран изпадала в нервност, разплаквала се и по този начин карала в рев до края на деня. Чувствала се самотна. Приказките, че е на подиума с помощта на по-голямата си с година сестра Джиджи, както и че тялото ѝ е плод на козметична хирургия, доста пречели на Бела.

" Аз бях по-грозната сестра. Аз бях брюнетката. Не бях толкоз готина като Джиджи, нито толкоз общителна. Наистина, това споделиха хората за мен. И за жалост, когато ви споделят нещо толкоз доста пъти, просто започваш да вярваш в това. Винаги се запитвам по какъв начин едно момиче с невероятна неустановеност, тревога, меланхолия, проблеми с облика на тялото си, проблеми с храненето, което ненавижда да бъде докосвано, което има мощна обществена тревога, може да влезе в този бизнес. Но с годините станах добра актриса. Слагах си като маска или доста усмихнато лице, или доста съществено. Винаги съм чувствала, че все имам още какво да потвърждавам. Но за седем години, в никакъв случай не съм пропущал ангажимент, не съм отменяла подобен, не съм закъснявала за работа. Никой не може да каже, че не си разкъсвам задните елементи от работа ", изповядва се тя пред " Vogue ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР