Бела Хадид ни демонстрира хамелеонови визии, които веднага се разпространяват

...
Бела Хадид ни демонстрира хамелеонови визии, които веднага се разпространяват
Коментари Харесай

Гримьорите, които трябва да последваме още сега

Бела Хадид ни показва хамелеонови визии, които незабавно се популяризират в обществените медии, с помощта на армията й от почитатели, подготвена да ги копира мигновено, с четки и палитри в ръка. Хейли Бийбър монополизира вниманието на почитателите през последните месеци с помощта на маникюра си с преливащи цветове, а в последно време и с грима от 90-те години.

А какво да кажем за актьори като Дуа Липа, Зендея и Росалия? Те задават трендовете с помощта на постоянно съвършения си грим. Все отново треската за хубост превзема всички ни, изключително под лупата на обществените медии.

 А какво да кажем за актьори като Дуа Липа, Зендея и Росалия? Те задават трендовете с помощта на постоянно съвършения си грим.

И в случай че в миналото връзката с известни гримьори се пазеше в загадка, в този момент звездите на драго сърце споделят своите доверени експерти /и сметки в Instagram/ с почитателите си. Нека забележим някои от тях.

Хавиер Чеферино – гримьорът на Росалия

Време е да последваме основателя на най-емблематичните бюти визии на момичето от корицата на последния брой на Vogue Italia. Самоукият гримьор, родом от Барселона, се занимава с грима и прическите на испанската певица на единствено на аления килим, само че и на снимачната площадка на нейните музикални видеоклипове.

Хариер Чеферино разчита на водоустойчиви артикули, които могат да устоят без проблем на осъществяванията й онлайн. „ Росалия избира пресен и натурален грим, който в това време е мощен и стига право до сърцето. Обичам метода, по който гримът отразява личността й “, изяснява той.

Надя Тайе – гримьорът на Бела Хадид

Бела Хадид постоянно е център на внимание с помощта на нейния Y2K жанр, който се отразява и в вида грим, който демонстрира на събития и вечери. Веждите са отличителната линия, с която най-вече си играе в последно време, както и погледът, емфатичен с помощта на ефектните котешки очи.

Нейният обичан експерт е Надя Тайе – нюйоркската гримьорка от палестински генезис, която в скорошно изявление за Vogue Arabia описа по какъв начин е основала визията й за последния кино фестивал в Кан.

„ Бела искаше нещо самоуверено и класическо в това време. Така че концентрирах всичко върху външния тип, рисувайки щрих на очната линия, която избледнява върху клепачите, трансформирайки се в едно със сенките за очи “, показа тя.

Лия Дарси – гримьорът на Хейли Бийбър

Няма подозрение, че в последно време Хейли роди голям брой трендове в грима, които се трансфораха във вирусни. Най-новата й визия от 90-те, демонстрирана на скорошно Хелоуин празненство, безспорно е предопределена да бъде повторена безчет пъти в TikTok.

За това е отговорна още веднъж Лия Дарси – звезден гримьор с фамозна клиентела, която варира от Елза Хоск до Кортни Кардашиян, минаваща през Алесандра Амброзио и Жасмин Тукс. В нейния профил можем да забележим в детайли и по-отблизо последните визии на хубавицата. Гарантираме ви, че профилът на гримьорката на Хейли е извънредно потребен за тези от вас, които желаят да реализират същия резултат вкъщи.

Саманта Лау – гримьорът на Дуа Липа

Зад блясъка на изпълнителката на „ New Rules “ се крие самата Саманта Лау. Нюйоркчанка по генезис, приключила история на изкуството в Торонто, тя скоро стартира кариерата си, която я кара да се грижи за лицата на многочислени звезди.

Не единствено розовите устни и златистата кожа, Саманта Лау е основател на всички тези емблематични и цветни визии на Дуа Липа, употребявайки пастелни сенки за очи и доста искра.

Шейка Дейли – гримьорът на Зендея

На аления килим тя постоянно ни показва очебийно мощни визии, подбрани дружно с доверения и стилист Law Roach. Що се отнася до грима, Зендея избира да играе на несъмнено, залагайки на естествените нюанси.

Шейка Дейли, кяото работи в тясно съдействие с екипа на актрисата, от дълго време взе участие в правенето на красивите й визии за събития и кино министър председатели. Гримьорката е основател на нейния постоянно пресен и лъчезарен грим, характеризиращ се с модернизиран загар, лъскави устни и безупречни вежди.

Кейт Мос с прелестен коледен грим

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР