Beiersdorf - световен лидер в областта на грижата за кожата,

...
Beiersdorf - световен лидер в областта на грижата за кожата,
Коментари Харесай

Немската Beiersdorf влиза в новия проект на GTC - Sofia Tower II

Beiersdorf - международен водач в региона на грижата за кожата, се довери на „ GTC България “ при избора си на нов офис в София. Водещата компания, основана в Германия, е първият наемател в най-новия план на GTC - Sofia Tower II. Новопостроената офис постройка е в финален стадий на строителство, като Beiersdorf възнамерява да се реалокира в чисто новия комплекс при започване на 2023 година. 

Sofia Tower II е офис постройка клас А на територията на Mall of Sofia, с идеално местонахождение в центъра и елементарен достъп до всички елементи на града. Сградата, която е с повърхност от 8060 кв. м, чака позволение за прилагане до края на тази година.

" За нас тази договорка е освен това от отдаването на повърхност чартърен на наемател. Истинската стойност за GTC се крие в доверието, което такава огромна компания ни оказва. Това е първият наемател на Sofia Tower II и съм благополучен да оповестя, че сега приготвяме подписването на контракти с още наематели за повече от половината от постройката ", разяснява Зив Гиги, общоприет управител на „ GTC България “.

Германската компания Beiersdorf създава и продава артикули за грижа за кожата и е известна в целия свят с най-популярните си марки - Nivea, Eucerin, Hansaplast, La Prairie и други. Тя има над 160 филиала по целия свят. Beiersdorf е с повече от 130 години опит в грижата за кожата и е известна с новаторските си и висококачествени артикули.

Групата GTC е водещ вложител в региона на недвижимите парцели и строителен бизнесмен с фокус върху Полша и столиците в Централна и Източна Европа.

Понастоящем GTC интензивно ръководи портфолио от 45 търговски здания, предоставящи към 763 хиляди кв. м отдаваеми офис и търговски площи в Полша, Унгария,Румъния, Сърбия, Хърватска и България. Освен това GTC в е развой на развиване на към 460 хиляди кв. м. търговски и офис парцели в столиците на Централна и Източна Европа, като 51 хиляди кв. м са в развой на създаване.

GTC S.A. е листвана на Варшавската фондова борса и е записана на фондовата борса в Йоханесбург.

В България GTC ръководи четири плана в употреба - Mall of Sofia, Sofia Tower I, Advance Business Center I и Advance Business Center e II. Компанията има и два офис плана в развой на създаване - Sofia Tower II и Advance Business Center III. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР