Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) има нов HR мениджър в България.

...
Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) има нов HR мениджър в България.
Коментари Харесай

BHTC България има нов HR мениджър

Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) има нов HR управител в България. Рaйна Крапчанска заменя Станка Стоянова на позицията, оповестиха от компанията.

" Райна Крапчанска ще се грижи за използването и развиването на световната HR политика на BHTC в България. Тя ще дава отговор и за обучителните стратегии на компанията у нас, както и за разширението на развойния център в България като желано място за професионално развиване на висококвалифицирани инженерни експерти и специалисти ", показват от сдружението.

Крапчанска приключва Международни стопански връзки в Университета за национално и международно стопанство и е със степен Master of Business Administration от Американския университет в България. Тя има дълготраен опит в ръководството на човешките запаси и в областта на автомобилната промишленост.

Основаната през 1999 година в Германия компания е измежду водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната промишленост. Основните артикули, които предлага, са панели и уреди за обслужване и ръководство на автомобилни климатични съоръжения. Климатични датчици, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото.

В международен мащаб BHTC дава работа на над 2200 чиновници в страни като Германия, България, Мексико, Китай, Индия, Япония и Съединени американски щати. Сред главните клиенти на групата са Audi, BMW, Bentley, Daimler, Ford, Renault, Volvo и други.

В България сдружението откри цех и развоен център за произвеждане на панели за ръководство на климатични съоръжения за автомобилната промишленост през 2015 година

През лятото на предходната година компания завърши инвестицията от 31,6 милиона лв. за разширение на завода. Разширението е с обща повърхност от 7500 квадратни метра, като 2200 квадратни метра от тях са хранилища, офиси, механически зони и лаборатории. С него от компанията възнамеряват да удвоят индустриалния си потенциал, като то способства за отварянето на 250 работни места.
 BHTC завърши инвестицията си за 31,6 милиона лв. у нас. Наема 400 души до 2022-а
Доставчик на VW и BMW завърши 31 милиона лв. инвестиция у нас. Наема още 400 души

Компанията удвоява индустриалния си потенциал с разширението въз основата си
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР