Бедняшкият хероин взе нова жертва – на пандизчия, който бил

...
Бедняшкият хероин взе нова жертва – на пандизчия, който бил
Коментари Харесай

Нова смърт зад решетките в Бургас: „Крокодил“ уби затворника Йордан

Бедняшкият хероин взе нова жертва – на пандизчия, който бил в общежитието в Дебелт от няколко месеца

За нов смъртен случай зад решетките, оповестяват източници на Флагман.бг. Инцидентът е станал няколко часа преди кончината на паметният пандизчия Илия Маркуча. ()

В затворническото общежитие в Дебелт е открит мъртъв 37-годишния Йордан И. от Сливен, който изтърпявал поредна присъда.

Според наши източници Йордан бил с тежка диагноза – онкологично заболяване и изпитвал мощни болки. Твърди се, че от месец и половина почнал да приема рисковия опиат “крокодил ”. Дрогата е известна като “бедняшкият хероин ” и фактически облекчава всички болки, само че още повече унищожава човешкия организъм.

„ Крокодил “ е синтетично наркотично вещество, измислено в Русия и влезнало в необятна приложимост при започване на 21-ви век. Масово се употребява от хероинозависими, които сами вършат смеската. Нарича се крокодил, тъй като след приложимост няколко пъти мястото на инжектирането стартира да позеленява, по-късно почернява, гангренясва и плътта се разпада. Процесът е необратим, посочи пред Флагман.бг доктор, поискал анонимност.

По тялото на Йордан са открити голям брой рани, породени от „ крокодила “, довериха наши източници.

Според неофициална информация пандизчията желал да излезе на открито, с цел да се лекува, само че процесът се забавил прекомерно дълго и той умрял зад решетките.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР