Бебето Давид има чудна история - той е роден на

...
Бебето Давид има чудна история - той е роден на
Коментари Харесай

Чудната история на Давид, който роди в самолет

Бебето Давид има чудна история - той е роден на борда на аероплан и е вторият пазарджиклия, който идва на бял свят по този нетрадиционен метод.

Този път самолетната компания е Ryanair, а мястото на събитието - летище Шарлероа, Белгия, написа " Марица ".

Семейство от кметство Сарая, в което дамата е бременна в седми месец, желае да лети до Бордо, само че заради липса на пряк полет, купува самолетни билети София-Тулуза с прехвърляне в Шарлероа.

Съпрузите се връщат в обитаемо място край Бордо, където обитават и работят, след фамилната си почивка, прекарана в България, споделя Татяна Папазова, шеф на работа ГРАО в Пазарджик..

След къс престой на летището в Белгия фамилията се качва на самолета за полета Шарлероа-Тулуза. Докато екипажът изчаква да се качат всички пасажери, дамата стартира да ражда. Командирът на полета се свързва с медицинския екип, обслужващ летището, към който бързо се причисляват и лекари от локална болница.

Екипите идват навреме и откриват, че няма време за превозване на младата родилка до лечебно заведение. Затова ѝ оказват помощ да роди второто си дете на борда на неизлетелия заради събитията аероплан.

След трагичното раждане, настъпило на 25.09.2019 година на летище Шарлероа в Белгия, дребният Давид прекарва първите си три месеца в кувьоз на белгийска земя. След изписването си отпътува дружно с родителите си - Александър и Анелия, за Франция. А през днешния ден, година по-късно, към този момент пораснал, гостува на екипа на Дирекция „ Гражданска регистрация на популацията “ при Община Пазарджик, където се одобриха белгийските му документи и се сформира българският му акт за раждане.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР