Бебета, майки и бащи в Израел са намерени от войниците

...
Бебета, майки и бащи в Израел са намерени от войниците
Коментари Харесай

Десетки тела на бебета и деца са открити в Израел, някои са без глави

Бебета, майки и татковци в Израел са открити от бойците в Кфар Аза, където бяха поканени и представители на пресата, съобщи БТВ.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 172
Днес Израелските сили за защита разведоха задгранични публицисти през кибуца Кфар Аза, който се намира в един от най-тежко засегнатите региони, потърпевши при нападението на бойците от " Хамас " през уикенда.

" Виждате бебетата, майките, бащите в техните спални, в техните стаи за отбрана, а терористите ги убиват. Това не е война, това не е полесражение. Това е кръвопролитие, това е терористично нахлуване ", съобщи генерал-майор Итай Верув, пълководец на един от корпусите на силите за защита. 

Той разказа видяното по време на претърсването на домовете в региона. Верув означи, че огромна част от жителите на кибуца са избити в къщите си.

Екстремистите вилнеят, убивайки стотици израелци и вземайки десетки заложници тук-там като Кфар Аза, покрай Сдерот. Някои от къщите са били съвсем изцяло унищожени при нападението със срутени, изгорени стени.

Миризмата на гибел — това е, което е останало от в миналото оживена общественост. 

Един от бойците се провикна и сподели на публицистите: „ Разкажете на света какво видяхте тук “.

Някои бойци споделят, че са намерили бебета с отрязани глави, цели фамилии, убити до момента в който са в леглата си. Около 40 бебета и дребни деца са били извадени на колички - до момента, сподели пред i24NEWS пълководец на Израелските сили.

Все още е предизвикателство за бойците да ревизират всяка къща, поради многочислените експлозиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР