БДЖ-Пътнически превози ЕООД участва в Национални дни на кариерата: Добра

...
БДЖ-Пътнически превози ЕООД участва в Национални дни на кариерата: Добра
Коментари Харесай

БДЖ участва в „Национални дни на кариерата”

„ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД взе участие в „ Национални дни на кариерата: Добра кариера. Добър живот ”. Форумът е най-значимото кариерно ревю в България и се организира в границите на два дни (12-и и 13-и март) в Националния замък на културата.

За поредна година HR-екипът на националния железопътен транспортьор се включва със собствен щанд на кариерния конгрес. Целта на представителите на БДЖ е да дават информация по отношение на сферата на активност на компанията, както и да очертаят методите за сполучливо кариерно развиване в железопътния транспортьор. По време на събитието на младежите се оферират и свободните позиции и стажантските стратегии в сдружението.

Националният железопътен транспортьор дава благоприятни условия за развиване на младежите, които търсят сериозна кариерна реализация. Като шеф, за компанията това е метод да притегли младежи и да насърчи придобиването на квалификации по застрашени специалности, които обаче са с основно значение за активността на единствения железопътен оператор за транспорт на пасажери на територията на страната.
***
Припомняме, че планът „ Заедно напред ” на „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД реализира взаимно съдействие с професионалните гимназии по превоз в София, Горна Оряховица, Пловдив, сътрудниците в дуална форма на образование от професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство в гр. Мездра и висшите образователни заведения ВТУ „ Тодор Каблешков ”, УНСС, Техническият университет в гр. София. Идеята е да бъде построен добре работещ механизъм, който да дава на учащите се фрагменти още от гимназиално равнище опция за професионална реализация и продължаващо образование във висше образователно заведение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР