БДЖ и ДП НКЖИ“ съдействат за организирането на Коледен турнир

...
БДЖ и ДП НКЖИ“ съдействат за организирането на Коледен турнир
Коментари Харесай

БДЖ съдейства за организирането на Коледен турнир по стрийт фитнес на Централна гара София

БДЖ и Директива за птиците „ НКЖИ “ спомагат за организирането на Коледен шампионат по стрийт фитнес, който ще се организира на 17-и декември от 12:30 ч. на втория етаж в постройката на Централна гара София. Турнирът е част от националната самодейност " Коледа за всяко дете ", проведена от Националното съдружие на сираците в България (НССБ).

Целта на спортната демонстрация е деца и младежи от София, Пловдив, Русе, Стара Загора, Варна и други обитаеми места от страната да спортуват дружно със своите връстници от центрове за настаняване от фамилен вид и посредством спорта да основават нови другарства, да се подтиква интензивността им на спортните площадки и всичко това в основан Коледен дух и атмосфера. БДЖ постоянно поддържа самодейностите на НССБ, като за всички участници в шампионата ще бъдат обезпечени Коледни торбички с лакомства и дарове, а спечелилите ще получат купи, медали, грамоти и награди. Освен дарове за участници и присъстващи, БДЖ ще обезпечи и тяхното пътешестване от разнообразни обитаеми места на страната.

Събитието ще бъде проведено и с общителното подпомагане още на Директива за птиците „ НКЖИ “, Столична Община - регион „ Сердика “, Национална Многопрофилна Транспортна Болница „ Цар Борис ІІІ ” гр. София и други

БДЖ обичайно поддържа начинания за обществена акомодация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни жители на нашето общество, както и правото им на първокласен и заслужен живот.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР