ББР е голяма болка за . Това заяви пред Нова

...
ББР е голяма болка за . Това заяви пред Нова
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ББР е голяма болка за ГЕРБ


ББР е огромна болежка за. Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от ПГ на " Продължаваме Промяната " Настимир Ананиев. „ Обвиненията за злоупотреби в Българска банка за развиване са следващата им димка. Приична за това е, че кабинетът „ Петков ” спря 1,4 милиарда, които щяха да бъдат раздадени на едни 7-8 компании, близки до предходната власт, вместо да отидат за дребния и междинен бизнес ”, уточни той.

По думите му желаят да изместят фокуса от значимите тематики. „ Това е нещо се претопля. Фокусът е за какво няма да има държавно управление с първия мандат, за какво няма бюджет. Защо се пробват да върнат операциите от Прехода с Изборния кодекс? Това са най-важнит етеми ”, акцентира той.

Ананиев сложи отново въпроса за какво служебното държавно управление отхвърли да внесе бюджет и в този момент ще се гледа удължаването на Бюджет 2022. Той разясни, че бюджетът за 2022 година не е съответен за 2023 година

Депутатът разяснява и връчването на мандатите. „ Много е значимо да забележим на кой ще бъде връчен третият мандат. Ако той бъде връчен на няма да може да има формирано държавно управление. Ако отиде при „ Български напредък ” има късмет за кабинет на по този начин наречената коалиция на „ хартиената бюлетина ”. За нас е значимо да има постоянен кабинет, който да носи отговорност ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР