Базата на военновъздушните сили на Съединените щати, известна като Зона

...
Базата на военновъздушните сили на Съединените щати, известна като Зона
Коментари Харесай

Ловец на НЛО шпионира нова подземна база близо до Зона 51

Базата на военновъздушните сили на Съединените щати, известна като „ Зона 51 “ от дълго време е в основата на теориите за интрига за извънземни галактически кораби и извънземни форми на живот. Спутник осведоми за последното изобретение на известния американски „ ловджия на НЛО “ Скот Уоринг , който твърди, че наоколо се строи нова подземна апаратура , обвързвана с извънземните.
 

Според Уоринг, който явно е направил това изобретение, до момента в който е изучавал сателитни карти , новото оборудване се намира на 55 благи в североизточната част на „ Зона 51 “. Той е забелязал две ниви, ситуирани покрай базата, предполагайки, че насадените там странни култури са " отглеждани за генетични проучвания ".
 
" Те трансформират генетиката на растенията по незнайни аргументи. Това ме тревожи, тъй като в случай че вършат генетични проучвания, тогава за какво се нуждаят от подземна база, с цел да създадат проучването? Освен в случай че това не включва други проучвания, които биха заплашили обществеността “, размишлява Уоринг.
 

Един от почитателите му в YouTube твърди, че откритието на Уоринг този път е просто " произведение на изкуството , за което се твърди, че е направено от художник ", който го е направил за пари. В отговор Уоринг отбелязва, че никой художник няма да може да твори в „ Зона 51 “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР