Байерн обяви официално привличането на защитника Саша Боей от .

...
Байерн обяви официално привличането на защитника Саша Боей от .
Коментари Харесай

Байерн плати 30 млн. евро на Галатасарай за защитник

Байерн разгласи публично привличането на бранителя Саша Боей от. 23-годишният френски бек е подписал контракт с баварците до лятото на 2028 година

Шампионът на Германия ще заплати на истанбулския гранд 30 милиона евро за играча. Освен това са планувани и още 5 милиона евро под формата на бонуси. Галатасарай ще има % от бъдеща продажба на футболиста, а спомагателна част от контракта е и да се изиграят два другарски мача сред двата клуба, от които 50% от облагата от билети ще е за турския отбор.

Саша Боей изигра 31 мача и вкара 2 гола за Галатасарай през този сезон. Иначе той пристигна в Истанбул през 2021 година и общо има 83 срещи за Чим Бом и 4 гола. Иначе футболистът е роден в предградие на Париж и отива в академията на Рен през 2014 година През май 2019 г, за Рен, по-късно играе и за Дижон.

„ Това е сбъдната фантазия. За мен е чест, че ще мога да играя за подобен огромен клуб като Байерн. Наистина чакам с неспокойствие новия си тим и опцията да играя с всички тези страхотни играчи в бъдеще “, съобщи Саша Боей.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР