Байерн (Мюнхен) следи отблизо изявите на голмайстора на Лил Джонатан

...
Байерн (Мюнхен) следи отблизо изявите на голмайстора на Лил Джонатан
Коментари Харесай

Байерн се включва в битката за голмайстора на Лил

Байерн (Мюнхен) следи от близко изявите на голмайстора на Лил Джонатан Дейвид. 23-годишният канадец прави следващ мощен сезон за френския клуб и това не е останало неусетно от баварците, които се подредиха на опашката за подписа му, разкрива журналистът на " Скай Дойчланд " Флориан Плетенберг.

Не е загадка, че на " Алианц Арена " интензивно търсят нападател, който да запълни дупката, оставена след напускането на Роберт Левандовски. Именно поради това германците са насочили взор към Дейвид, който показва сериозен капацитет и неизменност в изявите си. Нападателят има 54 гола и 9 асистенции в 129 мача за Лил, като бе с главен принос за извоюваната купа от клуба през сезон 2020-21.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
По всичко проличава, че борбата за подписа на Дейвид ще е много сериозна. Освен от страна на Байерн, интерес към него има и от Арсенал, Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул, Милан, Интер и Република България Лайпциг.

В Байерн ще продължат да наблюдават изявите на Дейвид до края на сезона, като последната дума за неговото привличане ще е на треньора Томас Тухел. Засега обаче се твърди, че ползата на германците е сериозен и те са подготвени да извадят оферта за него. В момента цената на канадеца е 60 милиона евро, само че от Лил евентуално ще опитат още да надуят тази сума, имайки поради огромния интерес към футболиста.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР