Байерн Мюнхен се завърна на върха в Бундеслигата след минимален

...
Байерн Мюнхен се завърна на върха в Бундеслигата след минимален
Коментари Харесай

Байерн показа причудлива аристокрация срещу Арминия

Байерн Мюнхен се завърна на върха в Бундеслигата след най-малък триумф с 1:0 над Арминия Билефелд в мач, игран на „ Алианц Арена”. По този метод „ червените” се разписват към този момент в 60-и следващ мач от Бундеслигата преди огромния мач против Борусия Дортмунд след няколко дни.

Байерн влезе в този мач изгубил единствено един път против тим от долната половина на таблицата от 2007-а година насам. Хората на Юлиан Нагелсман преобладаваха в ранните стадии от срещата, само че не успяваха да поразят вратата на гостите от Билефелд. Томас Мюлер можеше да открие резултата, само че не съумя, а Стефан Ортега си заслужи заплатата след превъзходен блок против Лерой Сане.

Шансовете продължиха да идват, а Ортега още веднъж спря набег на Алфонсо Дейвис, с цел да се приберат двата тима за отмора при нулево тъждество.

Още в първите минути на второто полувреме Сане бе клинично близо да открие, само че топката профуча настрана от вратата, с цел да пристигна 71-ата минута, когато крилото стреля добре и порази вратата на гостите.

Това беше 102-ия гол за Байерн през календарната година, като по този метод отборът усъвършенства върха на Кьолн, датиращ от 1977-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР