Байерн Мюнхен разгроми Бохум със 7:0 в мач от петия

...
Байерн Мюнхен разгроми Бохум със 7:0 в мач от петия
Коментари Харесай

Хари Кейн заби първия се хеттрик за Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен разгроми Бохум със 7:0 в мач от петия кръг в Бундеслигата на „ Алианц Арена “. Баварците не оставиха никакви шансове на своя конкурент, като Хари Кейн вкара първия си хеттрик за новия си тим, а Ерик-Максим Чупо Мотинг, Матайс де Лихт, Лерой Сане и Матис Тел вкараха по един път.
Прочетете още
След тази разгромна победа Байерн Мюнхен става водач в Бундеслигата с актив от 13 точки след пет изиграни кръга, до момента в който Бохум е на 14-а позиция със единствено 3 пункта в актива.

Двубоят стартира с незабавен напън от страна на баварците. След центриране в наказателното поле на Бохум в първата минута на мача, Ерик-Максим Чупо Мотинг засече с глава, само че Мануел Риман отрази.

Три минути по-късно Чупо Мотинг направи това, което не съумя в началните секунди на срещата. Кингсли Копан подаде за камерунския таран, който с първото си допиране откри резултата.

След рикошет в наказателното поле на Бохум в 13-ата минута, Хари Кейн се оказа на вярното място в верния миг, с цел да изпрати топката за повторно във вратата на гостите.

До 30-ата минута Байерн Мюнхен към този момент водеше с 3:0, когато след центриране от корнер от страна на Йозуа Кимих, Матайс де Лихт засече на първа греда.

До края на първото полувреме Байерн Мюнхен си подсигури крайния триумф. В 38-ата минута Хари Кейн подаде за Лерой Сане, който излезе един на един с защитник на Бохум, който преодоля и прати топката за четвърти път във вратата на Риман.

Кейн получи топката в наказателното поле на гостите в 40-ата минута и шутира с първото си допиране, само че топката мина около десния непряк дирек на вратата.

Байерн не понижи оборотите и в началните минути на второто полувреме. В 56-ата минута баварците получиха правото да изпълнят дузпа, откакто Иван Ордец игра с ръка в личното си наказателно поле. Хари Кейн извърши по решителен метод 11-метровия углавен удар и по този начин Байерн поведе с 5:0.

Кингсли Коман проби отляво и стреля от границата на наказателното поле в 59-ата минута, само че ударът му мина около левия непряк дирек на вратата на Бохум.

Девет минути преди края на постоянното време Хари Кейн откри Матис Тел, който получи топката към границата на наказателното поле. Младият футболист на Байерн шутира и повиши разликата на 6:0, като по този метод вкара третото си попадение от началото на сезона в Бундеслигата.

Хари Кейн реализира първия си хеттрик с фланелката на Байерн Мюнхен в 88-ата минута, когато Нусаир Мазрауи центрира на британския таран, който прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Риман, който нямаше шансове да отрази.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР