Байерн Мюнхен разби Шалке 04 с 6:0 и направи още

...
Байерн Мюнхен разби Шалке 04 с 6:0 и направи още
Коментари Харесай

Тухел: Направихме стъпка в правилната посока

Байерн Мюнхен разруши Шалке 04 с 6:0 и направи още една крачка към купата в Бундеслигата. Треньорът на отбора Томас Тухел обаче показа, че няма място за еуфория, а това е просто една стъпка в вярната посока. 

" Това беше заслужена победа. Направихме добър старт и играхме по-бързо и по-плавно, в сравнение с в последно време. Вкарахме третия гол при започване на второто полувреме, което ни даде убеденост. Представянето ни беше положително. Няма място за еуфория, само че това беше една стъпка в вярната посока ", стартира Тухел. 

" Много съм удовлетворен от видяното през 90-те минути. Това демонстрира, че си връщаме самочувствието. Помага да създадем доста положения и да вкараме доста голове. Дава ни положително чувство, само че не е причина да изпадаме в еуфория. Трябва да го създадем още веднъж и идната седмица ". 

Наставникът разяснява още веднъж и тематиката с Томас Мюлер. През седмицата от управлението на клуба оповестиха, че няма никакъв късмет немският национал да напусне през лятото. " Щом президентът споделя по този начин, треньорът не му опонира. Винаги ще имаме диалози, а моят отговорност е да взимам решения. Колкото повече сложни решения има, толкоз по-добре. Това значи, че всеки е във форма и заслужава да играе. Томас играе за своята 12-та купа. Той е значим за нас и го сподели ". 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР