Байерн (Мюнхен) победи с 4:3 Манчестър Юнайтед на Алианц Арена“

...
Байерн (Мюнхен) победи с 4:3 Манчестър Юнайтед на Алианц Арена“
Коментари Харесай

Байерн надигра Манчестър Юнайтед в мач със седем гола

 Efbet2023 Horizontal
Байерн (Мюнхен) победи с 4:3 Манчестър Юнайтед на „ Алианц Арена “ в мач от група „ А “ на Шампионската лига. Носителите на общо 9 европейски клубни трофеи не се бяха срещали от четвъртфиналите преди 9 години, когато краен победител излезе Байерн.

Домакините поведоха с два гола през първото полувреме дело на Лерой Сане в 27-та и Серж Гнабри в 32-та минута. „ Червените дяволи “ се върнаха в дуела след дебютното попадение на Расмус Хьойлунд в 49-ата. Хари Кейн обаче възвърне задатъка от два гола за баварците малко по-късно, с помощта на тъкмо изпълнена дузпа. Каземиро върна интригата за последните минути с попадение в 87-ата минута, само че германците незабавно дадоха отговор. Точен за четвърти път във вратата на Андре Онана бе Матис Тел. Каземиро още веднъж съумя да се разпише в четвъртата минута от добавеното време, което обаче бе и последното деяние в дуела.

В различен мач от шампионата Арсенал разгроми с 4:0 ПСВ (Айндховен) в среща от група “B ”. Това бе първи дуел за лондонския отбор в Шампионската лига от 2017 година насам. Играчите на Микел Артета взеха решение мача още през първото полувреме след голове на Букайо Сака, Леандро Тросар и Габриел Жезуш. Мартин Йодегор добави четвърто попадение след почивката. В другия мач от групата Севиля и Ланс приключиха 1:1.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР