Байерн Мюнхен победи Барселона с 2:0 в най-интересния мач от

...
Байерн Мюнхен победи Барселона с 2:0 в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Байерн отново победи Барселона при завръщането на Левандовски

Байерн Мюнхен победи Барселона с 2:0 в най-интересния мач от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Срещата сред двата отбора на Алианц Арена в Мюнхен предложи доста завладяващи моменти, футбол от високо качество, както и редица положения.
Каталунците играха извънредно мощно през първата част, само че не съумяха да се възползват от ситуациите си. С два пропуща се регистрира Роберт Левандовски, който за първи път се изправи против някогашния си тим.

Байерн нанесе огромния си удар с два гола в границите на четири минути. Лукас Ернандес се разписа в 50-ата минута след изстрел с глава, а в 54-ата прецизен беше Лерой Сане.

" Мисля, че се получи прочувствен дуел за Левандовски, който имаше доста сполучлив интервал тук в Мюнхен. Но също го познаваме и като съперник. Късметът не бе на негова страна в основните моменти. За благополучие той пропусна възможностите си. Представихме се добре в отбрана ", коментира  след мача Мануел Нойер.

Двубоят беше 30-ти следващ в груповата фаза на Шампионската лига, в който Байерн не загуби. Барселона остава без победа в Мюнхен.
След два мача Байерн е водач в група С с актив от 6 точки и голова разлика 4:0. Барселона заема втората позиция с победа и загуба, и голова разлика 5:3. С три точки е и Интер, който по-рано записа първа победа - 2:0 над Виктория (Пилзен).
В група А Ливърпул победи Аякс с 2:1 и взе глътка въздух след несполучливото си начало. Седмица, откакто претърпяха погром против Наполи алените стигнаха до успеха с попаденията на Мохамед Салах (17`) и Жоел Матип (89`), за Аякс се разписа Мохамед Кудус в 27-ата минута.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР