Байерн (Мюнхен) пак е на крачка от треньорска смяна и

...
Байерн (Мюнхен) пак е на крачка от треньорска смяна и
Коментари Харесай

В Германия пак заговориха за Венгер в Байерн

Байерн (Мюнхен) отново е на крачка от треньорска промяна и медиите в Германия още веднъж заговориха за вероятно идване на Арсен Венгер. В събота първенците направиха 3:3 с Фортуна (Дюселдорф) и се отдалечиха на 9 точки от първия в класирането Борусия (Дортмунд). Босът Ули Хьонес към този момент не беше толкоз уверен в оставането на наставника Нико Ковач и съобщи, че тези дни ще се вземе решение за бъдещето му.

Венгер е свободен сътрудник, а от известно време насам изяснява, че ще се завърне в специалността от началото на 2019 година “Името на Венгер се разисква вътре в клуба, в случай че Ковач бъде уволнен - написа Bild. - С работата си в Арсенал той сподели, че може да построява един тим още веднъж и още веднъж. Освен това французинът приказва съвършен немски език и може да се оправя със звезди. В Мюнхен са наясно, че би трябвало да работят бързо, в случай че желаят да го ангажират. Ето за какво е допустимо да приключат небрежно с Ковач.”

A question was asked to Leon Goretzka about is all players are behing Niko Kovac, he replied: " I will say nothing about this "

[BILD] pic.twitter.com/d1LqEgVPgZ
— Bayern mania (@Bayern_mania) November 25, 2018
Утре Байерн приема Бенфика в Шампионската лига, след което Хьонес и Карл-Хайнц Румениге ще вземат решение. Зинедин Зидан е другият спряган за поста на " Алианц Арена ". Бундеслига 12 кръг, събота 24 ноември  Байерн Мюнхен 3:3краен резулат  Фортуна (Дюселдорф)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР